Over mij

“Nicole werkt sinds november 2016 als communicatie adviseur voor het programma Uzelf. Ik ervaar haar als een prettige, professionele en loyale collega, met hart voor de ‘Uzelf’ zaak. Nicole is betrouwbaar, komt afspraken na, werkt zorgvuldig en met toewijding. Zij is resultaatgericht en stelt zaken in het team op een constructieve manier aan de orde als zij vindt dat de gezamenlijke output niet optimaal is. Kortom een fijne collega!”

Karin van Grafhorst

programmacoördinator, Uzelf (netwerk zelfzorginnovaties regio Utrecht)

[Uit het dankwoord in “Ik zie je graag – Niet-aangeboren hersenletsel: een onzichtbaar verlies”:]
“Jouw redactionele (kritische) deskundigheid heeft mij geholpen om mijn vele gedachten, ideeën en overtuigingen te ordenen. Jouw gedrevenheid en doorzettingsvermogen hebben mij gestimuleerd dit boek te schrijven. Jij geloofde in mij! Dit boek heeft onze vriendschap verdiept. Bedankt daarvoor!”

Saskia Boerma

rouwbegeleider en theoloog, Verlies en zo ...

“Nicole heeft voor de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving – sinds 1 januari 2015 de samenvoeging van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (RVZ) en de Raad voor de Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO) – allround communicatie-werk gedaan in een sterk veranderende organisatie en omgeving, (groten)deels ter vervanging van werk dat in handen lag van de coördinator communicatie. Ondanks persoonlijke tegenslag heeft zij zich zeer snel ingewerkt en zeer professioneel en zorgvuldig werk geleverd. Nicole is een echte vakvrouw. Alleen echt goed voorbereid en uitgevoerd werk is naar haar maatstaven goed genoeg. Bovendien is Nicole een prettige collega. Ik kan Nicole van harte aanbevelen voor uw communicatiewerkzaamheden.”

Theo Hooghiemstra

toenmalig directeur/algemeen secretaris, Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RV&S)

“Het samenwerken met Nicole was gericht op het herschrijven van de DBC DM II aangepast aan het Program van Eisen 2014 van de Zorgverzekeraars. Wij hebben haar leren kennen als zeer vakbekwaam, consciëntieus, zorgvuldig en een zeer sociaal vaardige professional. Bovendien heeft Nicole gedurende het proces een goed contact gehad met de medisch adviseur van de Friesland Zorgverzekeraar. Kortom, binnen de afgesproken tijd heeft zij de opdracht uitstekend gerealiseerd.”

Tom Doormaal

toenmalig directeur, Zorggroep Attint

“Ik heb jarenlang heel prettig samengewerkt met Nicole. Zij houdt zich aan afspraken en deadlines en levert wat ze belooft. Ze staat open voor suggesties en kritiek en vindt het belangrijk om samen het beste resultaat te bereiken.”

Marielle Nieuwhof

apotheker

Nicole is opgeleid als gezondheidswetenschapper en daarnaast gespecialiseerd in communicatie en journalistiek. In haar werk is zij veelzijdig actief in de communicatie binnen de zorg. Tot nu toe voor partijen als KNMP, Stichting Health Base, RIVM, UMC Utrecht. ‘Binnen Kennismiddagen ben ik betrokken bij de Kennismiddag ‘Helicopterview Zorgsector. Samen stoeien met onderwerpen zoals de verschillende wetten, betrokken partijen, hun belangen en samenwerkingen. Met als doel: veel van elkaar leren!’

Kennismiddagen

© 2021, Ni©Communicatie
Fotografie © Dorien Hein